ICIT

Company details

Xtive CMS omvat een zeer breed cms-platform voor content management binnen uw website(s), intranet of extranet. Ook andere digitale communicatiemiddelen, zoals informatiezuilen of narrowcastingschermen, kunnen door middel van Xtive CMS worden aangestuurd. Dit zeer complete CMS stroomlijnt complete content management processen binnen organisaties.
xtive.jpg

Schaalbaar & flexibel content management (CMS)
Het gehele cms-systeem is modulair ingedeeld. Wij bieden een groot aantal modules (standaard- of maatwerk) die eenvoudig aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Daarnaast biedt Xtive CMS de mogelijkheid om een oneindig aantal webkanalen vanuit het systeem aan te sturen. Dit houdt dus in dat er meerdere websites en intranetomgevingen, maar ook narrowcastingcircuits of informatiezuilen, vanuit het content management systeem kunnen worden beheerd. Oftewel schaalbaar en flexibel in de breedte en diepte. Hierdoor bent u verzekerd van een cms-pakket dat exact voldoet aan uw vraag.
Gebruiksvriendelijk CMS

Door de gebruiksvriendelijke interface van de beheeromgeving kan iedereen uit de voeten met Xtive. Dat betekent dat u de volledige controle heeft over de structuur van uw internetpagina's, teksten, afbeeldingen en de vormgeving hiervan.

Door het inzetten van Xtive CMS kunnen uw medewerkers websites beheren met hetzelfde gemak zoals zij ook gewend zijn met MS Office-applicaties. Kennis van technieken als HTML is binnen dit CMS niet nodig voor het bijwerken en uitbreiden van webpagina’s. U beschikt met Xtive CMS standaard over een groot aantal mogelijkheden voor content management.
Enterprise Content Management (ECMS)

Enterprise Content Management (ECM) wordt voornamelijk toegepast binnen grotere instellingen. Naast het beheer van webpagina’s kan Xtive CMS worden ingezet voor het structureren en optimaliseren van interne en externe informatiestromen en bedrijfsprocessen. Gestructureerd werken binnen workflows of het eenvoudig toegangkelijk maken van grote hoeveelheden informatie behoort tot de mogelijkhden die Xtive CMS biedt.

Door middel van een gegevenskoppelingen of import en exportmogelijkheden kunt u Xtive CMS tevens laten samenwerken met externe databases, administratiepakketten, CRM-software en voorraadbeheersoftware. Met name binnen intranetsites worden dergelijke koppelingen veelvuldig toegepast. Het intranet wordt dan ingezet als toegangsportaal tot overige backoffice systemen. Xtive CMS biedt zodoende een zeer complete content management oplossing.
CMS Platform voor verschillende webkanalen

Het centraal beschikbaar stellen van content binnen een intranet of extranet wordt binnen organisaties steeds belangrijker. Snelheid en efficiëntie bevorderen immers de arbeidsproductiviteit. Content kunt u vanuit Xtive CMS niet alleen via een website publiceren, maar ook via andere online kanalen. Dit begrip noemen we multichanneling. Oftewel content management in de breedste vorm. Het voordeel hiervan is dat content die centraal is opgeslagen op meerdere plekken, of compleet andere webkanalen, kan worden gepubliceerd vanuit het CMS. Zodra deze content gewijzigd dient te worden kan dit centraal worden doorgevoerd wat veel tijd bespaart.

Post A Review

Listing added: Jan 22, 2009

Contact Information

 • www.icit.nl
 • 31(0)20-8884822
 • Kruislaan 400, 1098 SM

  Amsterdam,
  Netherlands

Services

3D Design. Animation. Design Consultants. Digital Art. Digital Video. DTP. Graphic Design. Multimed

Onder applicatie-ontwikkeling verstaan we de ontwikkeling van programma's die bepaalde processen kunnen vereenvoudigen door het verbeteren van de informatievoorziening en gegevensverzameling. Tijdrovende handelingen kunnen door toepassing van de mogelijkheden van de juiste applicatie deels of volledig worden geautomatiseerd.

Opening Hours

 • Monday 9:00-17:00
 • Tuesday 9:00-17:00
 • Wednesday 9:00-17:00
 • Thursday 9:00-17:00
 • Friday 9:00-17:00
 • Saturday Closed
 • Sunday Closed

Specials

No Specials

ICIT have not specified any specials at this time

Green Tab

ICIT did not specify any actions it takes to fight global warming.

ICIT Reviews

Post A Review

There are currently no reviews for ICIT.

ICIT categories